Thuis

shenzhen yarsor.co.,ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit H 265 IP Camera voor verkoop
Van goede kwaliteit H 265 IP Camera voor verkoop
Klantenoverzichten
Goede dag. Ik kocht en installeerde onlangs een volledig systeem van 8ch IP van Kevin van YARSOR en woooooooow werd ik weggeblazen. Het kernachtige bekijken, gemakkelijke opstelling. Ju

—— Alexander Voronin

Uw raad is zeer nuttig, verbetert ons verkoopvolume. Ik denk wij de hele tijd zullen werken aan het.

—— Antono Reyes

Uw professionele geest en goede reputatie zijn de redenen wij u als onze partner van vele leveranciers kiezen. Snelle updateproducten en informatie g

—— Werner Schmidt

Ik ben online Chatten Nu

shenzhen yarsor.co.,ltd

1 2
shenzhen yarsor.co.,ltd shenzhen yarsor.co.,ltd
onze producten ons bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Yarsor
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 150-200
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

   YARSOR-Technologieco., Ltd, dat in 2008 wordt gevestigd, is een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van veiligheidscamera integreert. Na negen jaar inspannings en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van de veiligheidscamera in China geworden. wij hebben in eigen land van hoge reputatie in de markt van de veiligheidscamera en internationaal genoten.

 

   Onze bedrijfnadruk bij ontwikkeling en de productie een reeks van veiligheidscamera in China, die slimme WIFI-camera, IP camera, analoge camera, AHD/CVI/TVI-camera, PTZ-camera, de videorecorder van DVR/NVR etc. omvat. De producten wij produceren zijn populair en beroeps overal het woord. wij verlenen OEM de dienst, die producten aanbiedt aanpassend het lokale verzoek. de klanten van verschillende landen kunnen het juiste punt volgens verschillend verzoek aanpassen. Tegelijkertijd, voorzien wij klanten van vrij verpakkingsontwerp om hun lokale producten aan te passen. Nu veroorzaken wij meer dan 2 honderd soorten veiligheidsproducten die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 40 landen en gebieden. Maar YARSOR houdt nooit op doorgaand. om onze behulpzame partners te dienen beter wordt Co., van YARSOR (H.K), Ltd geregistreerd en in Hong Kong als dochteronderneming opgericht. Gebaseerd bij de onze professionele product opleiding en raadpleeg over marketing ervaring, de dochterondernemings hoofdzakelijk lasten voor de de handelzaken van het bedrijf en de producteninformatieservice, met inbegrip van hulp ontwikkelen onze huidige of potentiële klanten om markt planning en hulp klanten te doen hun eigen merk.

 

   De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in YARSOR. Onze opdracht is: ‚‘ Concentreer me op de veiligheidsbescherming, om iedereen veilig te houden. ‚‘ .our-het principe is: ‚‘ De Greepintegriteit, vordert gestadig, dient de Wereld ‚‘ wij altijd ons beste proberen om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze zijn klanten, de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

   Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met u kunnen vestigen geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst.

 

Contactgegevens
shenzhen yarsor.co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Kevin

Tel.: 86--13728886665

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)